02 aprill 2010

2. aprill 2010!!!

Juba on jälle nii palju aega möödas viimasest postist. No ei ole tuju olnud. Talv venis liiga pikaks ja masendus kippus peale. Aga nüüd on kevad ja hoooopis teine tunne on hingata! :) Tänud ja tervitused Karinile, keda ma täna poes kohtasin ja kes meelde tuletas, et mu blogisse pole ammu midagi lisatud ;)

Hakkasin suure hooga kohe pilte otsima ja neid valmis "tegema", et saaks siia panna, aga siis selgus, et osad on veel fotokas (see on see kui mälukaart on liiga suur, ei pea tihti tühjendama) ja teine usb-juhe on maa alla vajunud, toas seda igaljuhul pole. Või, noh, seal pole, kus ta olema peaks. Ja ma ei viitsi öösel otsida ka. Homme panen siis veel juurde pilte, aga KUI keegi peaks nüüd öösel unetuna siia ära eksima, siis ... :) siin on mõned pildid :)


Jaanuari lõpp 2010: Leelo sai endale uue "koha" laua äärde- enne pidin pudrulusikaga teda mööda tuba taga ajama. Nüüd on veidi lihtsam. Ja on isegi lootust, et meheleminekuks saab ISE söömise selgeks :D



Mänguasjakasti võin ma endale võtta. Leelo lubas. Vastutasuks soovis ta KÕIKI mu sahtleid, kappe ja muid paiku, kus asjad see on :) Õnneks jäi mulle siiski ülemine sahtel, kuhu ta vaatama ei ulatu, kobama aga küll. Teravad noad on seal sahtlis, tagaosas peidus igaljuhul.

Veel üks söögitooli-pilt :) Kuna söögilaua ääres on meil allkorrusel ainuke koht, kus on loomulik valgus nii tugev, et saab pilti teha, siis on see ka mu lemmikkoht teisi kiusata :P

Viimase aja mood: endale kõikvõimalikke rõivaid ja jalatseid selga, pähe ja jalga toppida. Punaste kummikutega meeldib talle eriti toas ringi sebida :) Aa, muide, see t-särk Leelo seljas on Marki pärandus e. et siis umbes 13 aastat vana!

Õunakoored ilusasti kapi peale.


Huulte torutamine tuleb ka hästi välja ;)

Mitte eriti õnnestunud piltide valik võrdluseks, aga siiski: vasakul Leelo 3-kuusena, paremal 1a ja 3 kuud :)

5 kommentaari:

  1. Sellel huultetorutamise pildil on Leelo nii Simoone mu arust :P

    VastaKustuta
  2. ma juba ka nii ootasin uusi pilte :) aga küsimiseni veel ei jõudnud..
    see pilt, kus müts peas, on nii teistsugust nägu kuidagi, ei tundnud äragi :)
    ja no see viimane võrdluse pilt - ma ütleks, et ainult nina on sama. kõik muu on erinev. D on ka väga muutunud selle ajaga.

    VastaKustuta
  3. aitäh, sõbrakesed :) ja nüüd murran jälle oma lubadust ja ei jõua täna ka veel pilte lisada, nv-d on hullult väsitavad :) ilusaid pühi!!!

    VastaKustuta
  4. Oo, siin saab kommentaare ka lisada :P Nii ägedad pildid taas! Leelost laua taga on kohe eriti armas minu meelest ja õunakoorte lauale upitamine, kus nii vahvalt paistab pepu peal olev pilt, on hästi nunnu ;) See Sinu blogi on jah üks tõeline maiuspala alati!

    VastaKustuta