22 november 2009

Nädalavahetuse naljad :)

Emme ütles, et pesupäev. Ja emme sõna on seaduseks: kõik riided pessu :)

Õhtul laps ise kah pessu! Vannis on mõnus. Eriti mõnus on see, et vannist saab ka sisse-välja käia!

See vee pähe kallamine meeldis tegelikult ainult emmele...

Makaroni-lugu: õhtusöögiks oli suurtel spagetid bolognese-kastmega. Laps seda muidugi ei saanud, sai oma Gerberi lihahautist.. Aga laps noris ikka spagetti ka proovida. Andsin talle siis pildil näha oleva suuruse tüki... Peale sööki hakkas laps aevastama. Mõtlesin esimese hooga, et misasja, jälle nohu või!? Siis, teine uitmõte oli, et haha, lapsel makaron ninas. Igaljuhul, käisime vannis ära, aevastamine jätkus! Ja koos ninatatiga paistis ninasõõrmest spagetiots!!!! Arvake ära, kui üllatunud ma olin! Enne kui ma sellele jaole sain, oli Leelo selle juba ninna tagasi tõmmanud. Tõin siis Humeri ninasprei, lasin tibule soolvett ninna, proovisin nohupumbaga makakat välja imeda, aga ei midagi... Siis, mõne minuti pärast käis üks suur "atsihh" ja spagett oligi käes!! Aga et see nii pikk oli, ja mismoodi see Leelo ninas/kurgus sai niimoodi nii kaua olla, see on küll jube veider... Hull lugu, ma ütlen! Pildil siis peasüüdlane Spagett ja ohver Leelo ;)

Pühapäeval tuli meie koju uus tegelane: Tuust Epp ehk lihtsalt Tuust. Ei teagi, esialgu on ta just selline nagu siin pildil- kähiseb kõigi peale: jäneste, meie, kõuts Antsu ja Leelo peale ka. Loodame, et läheb ikka paremaks, et saame ta endale jätta. Aga muidu on väga ilus ja armas ja armas kassike. Homme lähme näitame loomaarstile ka.. Polegi seal käinud peale Arturi surma.. :(


4 kommentaari:

  1. Tere!
    Sedap, et , mu tütar sündis 27.dets 2006, kl 06:57. Ka Leelo. :) Ja ka Pärnust oleme :). Lahe kokkusattumus. :)
    Terv.

    nelem@hot.ee

    VastaKustuta
  2. tere-tere! see on küll üks kõige kummalisemaid kokkusattumisi, mida ma üldse tean!!! :) nii lahe! uskumatu!! me peaks oma Leelode kokkusaamise korraldama ;) igaljuhul, tervitused Leelole!!!

    VastaKustuta
  3. Tere taas!
    Kummaline jah. Näed, leidsin teid 27-l kuupäeval kah... :) Leelokate kokkusaamise peab tõesti korraldama. Me asume Tln mnt. alguses, silla kõrval pm. Siin on minu Leelo- http://public.fotki.com/Tommykas/kokandus/emmekuulekuuuleeeva.html.
    Terv,
    Nele ja Leelo ;)
    Meil on meil esialgu veel ühine: nelem@hot.ee

    VastaKustuta
  4. appi, oli kah nii pikk spagett ninas v? :D

    VastaKustuta