19 august 2014

Milla Jovovich.

Just lugesin! Ta saab uue beebi :) Palju õnne talle, eks!

Aga mina.. minu beebi magab minu kõrval. Homme on vaba päev ja ma võin ka kaua üleval olla. Ei pea tõusma kell 5:30. Ja beebi on õnneks ka juba mõistlikus eas, ei aja koos päikesega silmi pärani ja ei nõua süüa. Oskab mõnuleda. Ma loodan.

Homme peaks miskit ette võtma. Lastega. Noh, peale koristamise.. Või siis just kodus tšillima ja tüdrukutejutte ajama.. Nagunii on koristamist palju.. Suured riidekotid, mis pea aasta on  nurgas seisnud, tuleks ära sorteerida.. Kuigi - kui ma olen ilma nende riieteta, mis seal kottides on,  juba aasta läbi saanud, milleks üldse nende peale aega kulutada, samahästi võiks need ka otse prügikasti lennutada..

Ja üldse.. keegi mu autot ei taha osta? Mul on vaja see maha müüa, aga kuidas, seda ma ei tea.. Kui ma seda tegema peaks, paneks kuulutuse netti, auto24-ilmselt, kirjutaks:"Müüa auto. Sõidab. Korras. Kui veel küsimusi on, tuleb kohale tulla ja ise vaadata, ma olen, nimelt, naine." :D 

04 august 2014

Kas me peame?

Kas me peame kõikides asjades arvestama, mida keegi teine mõtleb või tunneb või tõeks peab? Või piisab sellest kui me oleme ise õnnelikud ja oleme meie ise ja kiirgame seda elujaatust ja -janu ka väljapoole ja niiviisi saabki maailm palju toredamaks paigaks? Kas saab?

Saab ikka!